Question and Answers

1. In Paragraph 4.2.2 (9) of Section L states that offeror shall "provide a recommended hardware procurement schedule as specified in paragraph 5.10.2.1."  Please confirm there is NO PAGE LIMIT for this schedule as with other non-page limited Non-Mission Capability pages.

Ans:

There is no page limit associated with the hardware procurement schedule, and it does not count against written proposal page limits.

2. Section L, Table 2.1, indicates that oral proposals will be completed within 10 business days of the Volume IIa due date.  This would indicate that all orals will be completed by 14 May 2004. The table also states that all oral proposals will be complete by 21 May 2004. Please clarify the schedule for oral presentations.

Ans: 

Oral presentations will be completed by 21 May 2004.  The statement  “Completed within 10 business days of Volume IIa due date” will be removed with a future amendment. 

3.  Section L, Paragraph 2.3.1.2 requires that pages be numbered sequentially by Volume. Would the Government consider a revision to the RFP to permit sequential numbering by section within the volume, rather than by volume? 

Ans: No revision to the RFP Section L, Paragraph 2.3.1.2 will be considered.
